Organisatie

&

Advies

Wat wij als 24Human Consultancy nastreven, is het uitvoeren van projecttaken die u als opdrachtgever niet kunt invullen.
Daarnaast kan 24Human Consultancy op administratief vlak, front- en backoffice, een ondersteunde rol bieden door het maken van projectplannen, projectplanningen, project administratie maar ook voor het opleveren van een vrijgave verslag van het op te leveren werk.

Binnen 24Human Consultancy kunnen wij uw projectstructuur neerzetten, coördinatie uitvoeren in de voorbereiding van uw project en is het mogelijk om de daadwerkelijke uitvoering te begeleiden. Elk project wat bij 24Human Consultancy wordt belegd zal op een, indien mogelijk, standaard werkwijze worden opgezet.

Wij leveren diverse functies van junior werkvoorbereider tot projectleider met een bewezen trackrecord.

RI&E

Het verzorgen van een risico-inventarisatie en evaluatie en plan van aanpak (getoetst door een gecertificeerd kerndeskundige Arbo-veiligheid).

INTERIM

Uw bedrijfsprocessen optimaliseren door de inzet van onze kundige MVK's, HVK's projectverantwoordelijke en werkvoorbereiders.

ONDERSTEUNING

Ondersteuning op het gebied van projectorganisatie, coördinatie, nazorg en voorbereiding.

COÖRDINATIE

Uw project naar een hoger niveau tillen door (een deel van) de coördinatie toe te vertrouwen aan ons.

Projecten

24 Human Consultancy ondersteund projecten in diverse markten met uiteenlopende vraagstukken. Geen project of vraagstuk is ons vreemd. Wij denken met u mee.

TenneT / Enexis

24Human Consultancy is binnen enkele door Enexis en TenneT gedeelde hoogspannings-centrales verantwoordelijk voor het inrichten, beheren en controleren van de veiligheids-organisatie. Op dit moment zijn dat de hoogspanningscentrales van Gasselte en Weiwerd. Daarnaast bewaakt en controleert 24HumanConcultancy voor Enexis de veiligheid op hoogspanningsstation Oldenzaal.

PVT Roermond

24Human Consultancy is betrokken bij de werkvoorbereiding van PVT Roermond. Het is het eerste grote baanvak dat wordt opgeleverd als onderdeel van het Programma Vervanging Treinbeveiliging (PVT). Dit is een grootschalig programma, waarbij op verschillende plekken in Nederland de oude relaisbeveiliging wordt vervangen door moderne interlocking-systemen. Ook worden alle buitenelementen zoals seinen, relaiskasten, treindetectie en kabels en leidingen vervangen.

Nood/Zuidlijn

24Human Consultancy heeft de zeven weekse buitendienststelling, aansluiten bestaand net met de Noord/Zuidlijn Amsterdam begeleid. Tevens verantwoordelijk voor de bouwcoördinatie en coördinatie van het testbedrijf van deze prachtige lijn in onze hoofdstad.

VRAAG EEN OFFERTE AAN.

Heeft u een vraag met betrekking tot uw project, komt u capaciteit te kort of wil u meer weten over 24Human Consultancy? Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Gerealiseerd door Roodhuid.